. . TAARTEN INFORMATIE . .

LETOP!!!!  Geen aanbetaling, geen resevering!!! 

 

  • Alle taarten worden gemaakt van een heerlijke luchtige sponge cake.

  • Wilt u een vegetarische taart? 

     - Een vegetarische taarten zijn gemaakt van beslag zonder ei. ( geeft aub. door als u graag een koemelk vervangen door 

        en sojamelk of kokosmelk anders wordt het automatische een koemelk toegevoegd.  Als u graag een plantaardige boter

        in plaats van roomboter wilt , geef aub. door, anders wordt het automatische een gewone roomboter toegevoegd )

  • Wilt u een glutenvrije taart?

     - Een glutenvrije taarten zijn standaard worden gemaakt van beslag met ei, koemelk, roomboter en natuurlijk een         

        glutenvrijmeel en glutenvrij botercreme. ( Als u mag geen ei, koemelk of roomboter, geef dan aub. door tijden 

        bestelling. Als u heeft niet opgegeven , dan worden wel automatische toegevoegd )

     - Bij fondant is altijd glutenvrij op de markt verkrijbaar. Maar ik gebruik mijn eigen huisgemaakte fondant . 

     - Ik gebruik vooral altijd een aparte standmixer en handmixer voor glutenvrij produchten om de klanten veilig te houden.

  • De taarten is van 15cm. hoog. en een taart laag word 2 keer gevuld met een smaak naar keuze en afgesmeerd metbotercreme of bekleed met fondant ( een meerprijs berekent )

  • De taarten worden bekleed met fondant of marsepein ( in overleg) en standaard afgesmeerd met botercreme. 

  • Afsmeren met chocolade ganache is echt heerlijk; hiervoor geldt een meerprijs.

  • Marsepein is gemaakt van amandelen en suikerbakkerspoeder. De smaak van marsepein is minder zoet dan van fondan

  • Fondant is gemaakt van suikerbakkerspoeder en spekje. De smaak van fondant is wat zoeter dan marsepein.

  • Marsefond is half marsepein en half fondant, gemixt. 

  • Bloemen worden gemaakt van suiker pasta. Deze bloemen zijn geheel eetbaar en kunnen, indien gewenst lang bewaard worden.

  • Het is heerlijk om vers fruit in de taart te verwerken. Kies dan voor fruit van het seizoen dat loopt. Voor vers fruit wordt een meerprijs berekent, afhankelijk van de seizoensprijs.

  • De rozen of orchideeën van een bruidstaart kunt u jaren lang bewaren. U kunt de bloemen verwerken in bijvoorbeeld een krans, of oase en afwerken met bijvoorbeeld tyllandsia, zo heeft u erg lang plezier van de suikerbloemen en een aandenken aan de bruidstaart.

  • Als topper voor een bruidstaart is het heel erg leuk om te maken van een dummy. Een dummy is een neptaart van piepschuim, die als topper helemaal wordt bekleed, zoals de rest van de taart, dus inclusief suikerbloemen of andere decoratie. Het leuke hiervan is dat het bruidspaar deze dummy kan bewaren als herinnering aan deze mooie dag. De dummy is onbeperkt houdbaar en blijft een tastbare herinnering aan de bruidstaart.

 


: Luchtige Sponge Cake :

 

Vanille smaak ( Standaard )

Aadbei smaak ( Standaard )

Citroen smaak ( Standaard )

Koffie smaak ( €2,50/Stapel )

Kokos smaak ( €2,50/Stapel )

Mocca smaak ( €2,50/Stapel)

Pandan smaak ( €2,50/Stapel)

White sponge cake ( €5,-/Stapel )

Yellow sponge cake ( €5,-/Stapel )

Black Velvet Chocolate (€10,-/Stapel )

Red velvet smaak ( €10,-/Stapel)

White velvet smaak ( €10,-/Stapel)

Chocolade smaak ( €3,50/Stapel )

Wortel geraspt ( €3,-/Stapel )

Zoet aardappels puree ( €3,-/Stapel )

Pompoen puree ( €3,-,-/Stapel)

Banaan puree ( €3,-,-/Stapel)

Regenboog ( €10,-/Stapel)

Roze Champagne (€5,-/Stapel)

Bosbes verse ( €5,-/Stapel )

Framboos verse ( €5,-/Stapel)

Aardbei verse ( €5.-/Stapel )

Kokos geraspt ( €5,-/Stapel)

Appelmoes ( €2,50/Stapel)

Funfetti ( €10,-/Stapel )

Pistache ( €10,-/Stapel )

.................................

Andere bodems die niet in het lijstje voorkomen zijn ook mogelijk.

Stuur daarvoor uw wens/ vraag naar

Info@Cakepaleis.nl of neem contact

met ons op via het contactformulier.

 

: Botercrème  Smaken vullingen :

 

Amerikaanse botercrème smaak van vanille, aardbei of citroen ( Standaard )

Slagroom vanille smaak ( Standaard )

Italiaanse meringue botercrèm ( €2,50 per stapel )

Swiss meringue botercrème smaak ( €2,50 per stapel )

Bavarois : aardbeien, citroen, bosbes, carame.        ( €2,50 per laagje )

Banketbakkersroom ( €2,50 per laagje )

Jam : Aardbei, Mango, Lemon, Ananas, Perziek, of een andere smaken ( €2,50 per laagje )

Speculooscrème ( €2,50 per laagje )

Champagnecrème (€5,- per laagje )

​Chipolatta (€ 5,- per laagje )

Chocoladeganache (€3,- per laagje )

Chocoladepasta Nutella (€3,- per laagje )

Limocellocrème (€5,- per laagje )

Chocolade botercreme ( €3,50- per laagje )

Cream cheese botercreme ( €5 - per laagje )

Mascarpone Cream Cheese ( €5,- per laagje )

Ijsje : aardbei, mango, citroen, chocolade, kokos of uw wensen smaak ( €3,50 per laagje )

..................................

Andere vullingen die niet in het lijstje voorkomen zijn ook mogelijk. Stuur daarvoor uw wens/ vraag naar Info@Cakepaleis.nl of neem contact met ons op via het contactformulier.

: Extra vullingen : 

 

Perziek

Durian ( €5,-/laagje )

Jong Kokos ( 5,-/laagje )

Mango
​Banaan

Amandelen

Bastogne

Bitterkoekjes

Cholatechip cookie

Chocoladesnippers
Cranberry'sHazelnoot krokant
​Karamelfudge
Kersen
M&M's
Oreo koekjes
Speculaas
Stroopwafel
Verseaardbei 

..........................

Extra vullingen hebben een meerprijs van €3,50 per laagje.